Mirthe Themmen

Wanneer traint iemand zijn lichaam, en wanneer is iemand aan het overbelasten? En wat zit er allemaal onder die huid? Deze vragen stelde ik mijzelf steeds vaker en in 2009 begon ik de opleiding ‘Fysiotherapie’ te Groningen. Na mijn afstuderen kon ik in een paar praktijken waarnemen. Door het gebrek aan vaste banen in Nederland werd ik op het idee gebracht om de grens over te gaan.

Van mei 2015 tot aan januari 2018 heb ik met veel plezier in Keulen (Duitsland) gewoond en gewerkt. Nu woon ik in Utrecht en sinds september 2018 maak ik deel uit van het team ‘Fysio en Leven’.

In oktober 2018 ben ik de deeltijd studie ‘Osteopathie voor dieren’ begonnen en kan de daar geleerde denkwijze en vaardigheden ook deels meenemen naar de humane fysiotherapie.

De meeste ervaring heb ik met orthopedische klachten, waarbij ik vaak Dry Needling succesvol toe pas.

Mirthe Themmen

Menu